cdnsnappy.com

Timberland Kängor Dam

Läkarbesök Online Capio

Vi instruerade de patienter som kom för drop-in besök hur de i chatten startar sitt besök genom att fylla i ett frågeformulär om sina besvär. Många patienter blir helt hjälpta i chatten medan andra kan behöva ett kompletterande fysiskt besök eller kanske provtagning. Självklart har vi kvar möjligheten för patienter som inte kan söka digitalt att använda alla tidigare kanaler och tjänster. " "Väldigt många vill ha hjälp på morgonen. Nu kan vi fördela kontakterna över en längre tid under dagen där patienterna svarar när det passar. Som vårdpersonal i chatten kan du ha upp mot 10–15 vårdkontakter igång samtidigt, vilket är omöjligt i telefon eller i den fysiska vården. Man kan också bjuda in en eller flera kompetenser i chatten och den kan fungera som en digital "rondning". " "Ökad tillgänglighet, vård på rätt nivå, hög kvalitet med standardiserade frågeformulär och råd till patienterna. Allt detta har man uppnått med oförändrade resurser. Dessutom upplever personalen att arbetsmiljön har blivit bättre. "

Läkarbesök online capio family

Nya arbetssätt med patienten i fokus Capio Go har använt plattformen för att bygga upp nya arbetssätt som utgår från patientens perspektiv, där patientens föreställningar, farhågor och förväntningar har en avgörande roll i patientmötet. Det digitala vårdmötet sker framförallt genom chatt men vid behov kan patienten skicka bilder eller koppla på video. Om patienten är i behov av fysisk undersökning hänvisas hon eller han vidare till den vårdcentral de är listade på genom integrering med telefonisystemet TeleQ där den digitala anamnesen följer med. Formulären och det nya arbetssättet har möjliggjort standardisering av vårderbjudandet, där de har lagt in frasmallar för chatten med färdiga patientråd. De har integrerat plattformen med Capios standardiserade journal som inkluderar förvalda labprover och läkemedel som omedelbart är läsbart för både patienten och andra vårdgivare. Det textbaserade mötet har också öppnat upp möjligheter till individuell feedback i inskolning, uppföljning och fortbildning.

Läkarbesök online capio app

läkarbesök online capio portal

Läkarbesök online capio e

Dina synpunkter är värdefulla för oss. Du kan skriva direkt i chatten eller kontakta Capio Go´s kundtjänst. Hur gör jag om jag vill klaga på vården i Capio Go? Vänd dig i första hand till oss med dina klagomål- antingen direkt i chatten eller kontakta Capio Go kundsupport. Om det inte känns bekvämt att kontakta oss kan du vända dig till Patientnämnden i ditt landsting. Vissa anmälningar kan göras direkt till Inspektionen för vård- och omsorg (IVO) Vad gör jag om jag har drabbats av en vårdskada inom Capio Go? Kontakta Capio Go kundsupport som hjälper dig få kontakt med dem du behöver. Vi utreder din skada och hjälper dig att få rätt vård och behandling samt om du behöver intyg till Läkemedelsförsäkringen eller annat. Jobba hos oss Vi söker fler medarbetare som vill utveckla våra digitala vårdtjänster tillsammans med oss.

Läkarbesök online capio pharmacy

Bättre Besök används idag på cirka 90 vårdcentraler runtom i Sverige. Capio Go – ett centralt digitalt vårderbjudande med koppling till fysiska vården via patientens egen vårdcentral Ny teknik och människors behov av tillgänglig vård har lett till en snabb etablering av heldigitala vårdgivare. Idag vill man själv kunna välja hur och när man ska kontakta sin vårdgivare. För Capio var det självklart att erbjuda sina patienter vård i dessa nya kanaler och att dessutom koppla det till de 104 vårdcentralerna runt om i landet. Därför lanserades Capio Go maj 2017, där man erbjuder patienter digifysisk vård med hjälp av Doctrins plattform Flow. Capio Go är en nationell digital plattform, tillgänglig för alla patienter. Deras motto är: "Digitalt när det är möjligt - fysiskt när det behövs". Patienten kan påbörja sin vårdresa när som helst under dygnet genom att fylla i sina symtom i Flows digitala formulär. Många patienter får den hjälp de behöver i det digitala mötet medan andra behöver kompletterande provtagning eller undersökning på en vårdcentral.

  1. Läkarbesök online capio chess
  2. Läkarbesök online casio.com
  3. Läkarbesök online capio movies
  4. Läkarbesök online capio pharmacy
  5. Läkarbesök online capio family
  6. Capio driver tillgänglighet och kvalitet genom standardiserad informationsinsamling med Doctrins plattform Flow - Doctrin
  7. Läkarbesök online capio bank
September 6, 2021
flygande-jakob-fisk