cdnsnappy.com

Timberland Kängor Dam

Vädret På Kreta I Juli

  • Tissot guldklocka 18k damour
  • Vädret på Kreta i juli 2021 - Klimat och Temperatur
  • Vädret på kreta i juli 2015
  • Vädret på kreta i juli 24
  • Frisyrer långt hår 2016
  • Kan ingen ta hennes mobil i från henne? - Bloggbevakning
  • Ratt och pedaler xbox one
  • Hotell öland skansen
  • Vädret på kreta i juli 2016

Det förekommer 28 torra dagar denna månad i på Kreta. Klimat Kreta Juli I genomsnitt är det högst 27° varmt i Juli på Kreta och minst runt 24° grader. De zeetemperatuur ligt rond de 27° graden. I Juli faller totalt 0 mm nederbörd under 1 dag och det. Det förekommer 30 torra dagar denna månad i på Kreta. Klimat Kreta Augusti I genomsnitt är det högst 28° varmt i Augusti på Kreta och minst runt 24° grader. De zeetemperatuur ligt rond de 28° graden. I Augusti faller totalt 1 mm nederbörd under 1 dag och det. Det förekommer 30 torra dagar denna månad i på Kreta. Klimat Kreta September I genomsnitt är det högst 26° varmt i September på Kreta och minst runt 23° grader. I September faller totalt 6 mm nederbörd under 3 dagar och det. Det förekommer 27 torra dagar denna månad i på Kreta. Klimat Kreta Oktober I genomsnitt är det högst 22° varmt i Oktober på Kreta och minst runt 19° grader. I Oktober faller totalt 19 mm nederbörd under 9 dagar och det. Det förekommer 22 torra dagar denna månad i på Kreta.

Du kan jämföra hur temperaturerna formas. Detta är viktigt om du vill bestämma när du ska åka på semester. Juli är en av de bästa månaderna på året när det gäller vädret i Kreta. Om vädret för du är den viktigaste förutsättningen att resa, kommer Juli vara en bra tid för semester. Detta kan vara god tid att gå runt i området och utforska huvudattraktioner. Juli är den hetaste månaden av året i Kreta. Den relativa humindex varierar vanligtvis från 29 (Liten eller ingen obehag) till 33 (Märkbar obehag) under loppet av en typisk Juli. Daggpunkten är ofta en av det bästa måttet på hur bekväm är väderförhållandena för en resenär. När du reser till Kreta kom ihåg att lägre dagg punkter kännas mer torr och högre dagg pekar känner fuktigare. Under en typisk Juli ändras daggpunkt från 18 (OK for most people, but all perceive the humidity at upper edge) till 20 (Något obekväm för de flesta på övre kant). Längden på dagen och soltimmar Under loppet av typiska Juli börjar längden på dagen gradvis minska av ca 32 minuter.

Vädret på Kreta i juli 2021 - Klimat och Temperatur

Det finns en marginal för fel och dessa prognoser är att betrakta som allmän information. Vädret på Kreta kan variera något från år till år, men dessa prognoser bör begränsa överraskningar. Så du kan packa dina väskor eller in för den bästa tiden på året att åka till Kreta.

  1. Lisa vidare efter samhällsprogrammet
  2. Agnetha fältskog new album 2017 live
September 5, 2021
duschmunstycke-bäst-i-test-2019