cdnsnappy.com

Timberland Kängor Dam

Personlig Assistans Företag - Det Tryggaste Företaget För Personlig Assistans - Alminia

  1. Bud företag
  2. Eget företag
  3. Novasis | Personlig assistans av högsta kvalitet

BIRGITTA Jag har haft en rad olika assistansbolag sedan jag blev beviljad personlig assistans 1998. Men jag har aldrig tidigare vart så nöjd som jag är idag hos Novasis. De engagerar sig och låter mig leva det liv som jag vill. Tack för ert innerliga stöd. Partners

Bud företag

företag ekonomi

Eget företag

Vi finns i hela Sverige Novasis är ett rikstäckande assistansbolag och vi erbjuder personlig assistans i flera svenska städer och kommuner. Håll koll på våra kommande aktiviteter! På Novasis tycker vi om att umgås och att ha roligt tillsammans, det gör vi bäst på våra återkommande aktiviteter där vi bjuder in alla våra kunder och assistenter. Våra kunder berättar ANNA Jag valde Novasis av två anledningar, för det första så lyssnar de på mig när jag berättar hur jag vill leva mitt liv och de låter mig vara delaktig i min assistans på ett sätt som jag inte kunnat tidigare. För det andra så tillåts jag fortsätta göra nya upptäckter i världen på mina resor precis som jag kunde göra tidigare innan jag skadade mig. CONNY Innan jag blev kund hos Novasis kände jag mig missförstådd och behandlad med förakt. Jag fick inte bestämma över min assistans och jag trodde att det var fel på mig. Allt klarnade dock när jag kom till Novasis. Deras kunskap och engagemang i min assistans göra att jag känner mig harmonisk och mår bra igen.

Alminia är en av marknadens äldsta bolag inom personlig assistans. Som kund hos oss är det du som bestämmer hur du vill att din assistans ska se ut och vi hjälper dig med allt ifrån administration och schemaläggning till att hitta rätt personlig assistent för just dig. Det är du som kund som känner bäst vad du behöver. Vi strävar alltid efter att du ska få den personliga assistans som du behöver och har rätt till. Vi vet även hur svårt det kan vara att få hjälpbehovet tillgodosett och finns därför med dig under hela processen, från ansökan till att utföra beslutet. Detta innebär att vi hjälper dig med din ansökan så du får rätt beslut för personlig assistans utefter dina behov. Om du önskar är vi även med som stöd när myndigheter kommer på hembesök. Vi ger råd och stöd till såväl dig, dina anhöriga och dina personliga assistenter, stöd i samband med myndighetskontakt, hjälper med överklaganden till sista instans om det krävs och anordnar den personliga assistansen kring dig. Vi finns på flera orter för att finnas nära våra kunder och medarbetare för att du som kund ska känna dig trygg, samtidigt som vi ska ge den bästa personliga assistansen för just dig.

Novasis | Personlig assistans av högsta kvalitet

  1. Billeasing företag
  2. Wiks folkhögskola teaser video
  3. Företag

Kompetens Att se möjligheter i alla situationer och förstå kund och medarbetares behov, agera professionellt samt kunskap om verksamhetsområdet och aktuell lagstiftning. Respekt För att varje individ är unik och ska bemötas individuellt. Omsorg Förståelse för den enskilde individens behov och förutsättningar samt efter bästa möjliga förmåga bidra till en god arbetsmiljö. Trygghet Kontinuitet av insatsen av kunnig ch erfaren personal med närhet till hjälp vid behov samt möjlighet att påverka sin situation.

Vi har levererat personlig assistans med högsta kvalitet i mer än 10 år Vi har levererat personlig assistans med högsta möjliga kvalitet i mer än 10 år. Novasis är ett assistansbolag som har det bästa ur två världar, vi har det lilla företagets personliga engagemang i alla våra kunder. Hos Novasis är DU unik. Vi har det stora företagets styrka, kunskap och resurser för att ge dig det stöd just du behöver så att du kan känna dig trygg. ​ Sedan starten 2007 har vi tack vare vårt engagemang och nära kontakt med kunder, assistenter och anhöriga haft en god tillväxt utan att tumma på kvalitet. Vi vill inte bara vara det bästa valet när du väljer assistansbolag utan även det tryggaste. Just trygghet, frihet och närhet är våra främsta ledord, vilka vi jobbar efter ständigt. Läs mer Personlig assistans för barn Personlig assistans för vuxna Visste du att... Novasis kunder reser mest, tack vare vårt samarbete med den specialiserade resebyrån FunkisTravel. Vår assistans Som kund hos Novasis garanterar vi en assistans där du står i FOKUS.

Alla som jobbar inom verksamheten har naturligtvis tystnadsplikt, denna gäller såväl under som efter avslutad anställning. Det är viktigt att du och dina personliga assistenter känner er trygga med att alltid få den hjälp som ni behöver. Vi finns därför alltid tillgängliga, även efter kontorstid, alla årets dagar. Som din assistansanordnare har vi ansvar för all administration och tar hela arbetsgivaransvaret med lönehantering, skatter, tecknar försäkringar, arbetsmiljöfrågor och utbildning till personliga assistenter mm. Vi kan också tillhandahålla juridisk hjälp om du inte är nöjd med ditt beslut om insats. Vill du veta mer om oss så kan du läsa svaren på vanliga frågor vi brukar få här eller så kan du höra av dig till någon av våra kontor. Mer information om personlig assistans kan du hitta på Försäkrings Kassans webbplats. Personlig Assistans och EKROT: Tillsammans med våra medarbetare kom vi fram till våra fem värdeord som är vår "ledstjärna" i vårt arbete. Engagemang Att vi ska ge det lilla extra med fokus på hög kvalitet och ansvar för vår arbetsuppgift.

September 6, 2021
gårdar-till-salu-stockholm