cdnsnappy.com

Timberland Kängor Dam

Ifk Värnamo Dam

24 maj, 2020 16:22 Fotboll Växjö DFF dam U 17 vann med 4–3 över IFK Värnamo U 17 på Ljusseveka under söndagseftermiddagen. [1/21] [2/21] [3/21] [4/21] [5/21] [6/21] [7/21] [8/21] [9/21] [10/21] [11/21] [12/21] [13/21] [14/21] [15/21] [16/21] [17/21] [18/21] [19/21] [20/21] [21/21] Bortalaget – ledd av den forne målvaktstränaren från IFK Värnamos A-trupp Magnus Olsson – tog ledningen i matchen med två mål före halvtidsvilan. Bägge lagen bytte spelare till den andra halvleken där hemmalaget var något vassare och vann halvleken med 3–2. Men slutsumman blev seger till Växjölaget med 4–3. Linnéa Holm stod för två av IFK-målen och Stina Ejeson för ett. Text: Tero Väisänen Foto: Anette Hedin Taggar

Ifk värnamo dam.cea

ifk värnamo dam du

Uddamålsförlust för IFK Värnamo dam U 17 - Värnamo

Efter paus kvitterade gästerna genom Frida Månsdotter, men efter bra genombrott gav Johanna Kärrå IFK ledningen med 2–1 och sedan kom även 3–1 genom Julia Erlandsson. Det blev lite nerv i matchen då Rödeby tilldömdes en straff med fem minuter kvar, men straffen sköts över och då var definitivt IFK:s seger klar. IFK spelade som ett lag, säkert försvars- och mittfältsspel. Extra plus i IFK går till backkämpen Fanny Trehag, mittfältets Anna Hjälmkvist och Johanna Kärrå samt snabba Ellen Svensson i anfallet. Matchfakta: 1–0 Anna Hjälmkvist 1–1 (Frida Månsdotter 2–1 Johanna Kärrå 3–1 Julia Erlndsson. Publik: 125. IFK P03 vann Adventscupen 15:41 | IFK Värnamo P03 vinnare vann i dag Adventscupen i Burseryd. test 12:17 | test detta är bara ett test Anna spelar EM-kval 13:21 | Anna Anvegård från Bredaryd är åter med i det svenska fotbollandslaget. Bra av Jonna och Mira 07:00 | Det gick bra för ett par tjejer från Värnamobygdens RF vid tävlingar i Perstorp. Jonna Johansson vann i… Läs mer Michaela vann GP-final 06:34 | Till finalen i Sweden Grand Prix i Göteborg deltog systrarna Michaela och Johanna Arvidsson från Skillingaryds Skyttegille och… Läs mer Bra spel av VIK-herrarna 22:01 | Värnamo IK herrar har i dag spelat sin andra träningsmatch.