cdnsnappy.com

Timberland Kängor Dam

Svamp Efter Samlag

Sön 3 dec 2006 10:09 Läst 42026 gånger Anonym (Aller­gisk? ) Alltså, det här är ju helt "knäppt" men jag har kommit fram till att det är så det måste vara! Min man arbetar utomlands och därför kan det ta ett tag mellan att vi älskar med varandra, och det är därför som jag vet att det är så det är!!! På andra dagen, efter att vi har älskat, det slår aldrig fel, så är mina slemhinnor i undrlivet röda, irreterade och det svider!! En slags svampinfektion och jag får behandla mig tills det går bort!!! Vad är det här? Ska det vara så? Kan ni förstå hur frustrerande det är när jag och min man inte har setts på flera veckor, och så har vi kanske EN vecka tillsammans och så händer det här VARJE gång!! Jag blir tokig snart Jag har också kommit fram till att det blir ändå värre om han kommer inne i om jag är allergisk mot hans spermier eller nåt?!?!?! Är vi ensamma om det här? Kram Sön 3 dec 2006 10:12 #1 Kanske ska även din man behandlas med eh kur.. Han kan har dessa svampbakterier så det hela bara cirkulerar runt hela tiden..

Drick sura saker som tranbärsjuice och produkter som innehåller naturliga mjölksyrebakterier som Acidofilus, Actimel och liknande. Vill du så kan du dessutom hjälpa din slida att bli lämpligt sur igen genom att smörja den med naturell yoghurt eller surmjölk. Undvik också resten av ovanstående, som att använda tvål i underlivet. Och när du har sex, så kanske kondom eller glidmedel hjälper? Och myyyyyycket förspel;) Hälsar ungdomsinformatören Liselott

  • Svamp efter samlag
  • Kundförluster – SpeedLedger Hjälpcenter
  • Skavsår i underlivet – Skavsår.se
  • Klart väder - Vädret timme för timme i Sverige och världen. - Lokala Väderprognoser | Väderkarta.se
  • Det mest sökta ordet på google adwords
  • Svamp efter samlag tio
  • Hamburgare - så gör du den perfekt god | Mitt kök
  • Köpeavtal häst mellan privatpersoner
  • Dagens hockey björklöven 2017

Svamp efter sex..? » Decibel.fi

Det kan också vara att man tvättar underlivet överdrivet mycket eller med tvål som både torkar ut och sabbar bakteriebalansen. Så kan sex ge dig svamp i underlivet Även sex kan ställa till det och orsaka svampinfektioner. Det här kommer sig av att sex, oavsett om det är oralsex, petting eller penetrerande sex, kommer att tillföra nya bakterier från din partner. Om de här nya bakterierna inte kommer överens med de bakterier du har i slidan kan det ge upphov till en svampinfektion. Innebär det här då att man kan vara "allergisk" mot sin partner? Riktigt så illa ska det ju inte behöva vara, men förmodligen kommer dina bakterier bättre överens med vissa främmande bakteriekulturer än med andra. Om du drabbas av återkommande svampinfektioner, se till att prata med din gynekolog som kan kolla att det verkligen är svamp du har och inte någon annan infektion. Dessutom kan gynekologer skriva ut recept på kapslar som du sväljer. Då behöver du inte smörja med receptfria salvor som kan vara uttorkande för slemhinnorna och göra dem sköra.

September 5, 2021
buss-göteborg-karlstad