cdnsnappy.com

Timberland Kängor Dam

Vem Är Kawa Junad: Efter Kawa Junads Krav – Dalkurd Slår Tillbaka: &Quot;Missuppfattat Sin Roll&Quot;

  1. Miljardären Kawa Junad i samtal med Helsingborgs IF

Miljardmannen har stoppat alla extrainvesteringar och godkänt Mikael Ahlerups avskedsansökan. Allt för att styrelsen, – enligt honom – med ordförande Ramazan Kizil i spetsen, brutit mot överenskommelsen. – Intresset hos några av familjemedlemmarna går i motsatt riktning som klubbens och det påverkar Dalkurd. Det är därför vi är i den här situationen.. När vi gav Mikael Ahlerup vd-rollen har han inte fått jobba på sitt sätt. Dom gjorde det svårt för honom att jobba professionellt. När resultaten inte går bra måste man göra förändringar, flera förändringar. Går klubben dåligt är det inte bara tränarens fel. I Dalkurd styr ordförande (Ramazan Kizil) allt. Han har gjort så många fel. Är man emot honom kickas man. Vi kom överens om att Mikael skulle få full kontroll, med alla befogenheter. – Mikael tog på sig ansvaret för allt när det gick dåligt. Han började inse att vi behövde förändringar. Han ville lösa hela situationen, inte bara en del av det, och därför ville vi ha en bättre sportchef som skulle kunna rekrytera bättre spelare och en stor tränare.

Miljardären Kawa Junad i samtal med Helsingborgs IF

vem är jesus
  1. Japan gav inte Sverige någon hjälp i handbolls-VM - DN.SE
  2. Storfors förr och nu
  3. Bilder på fest 2016
  4. Mauro Scocco – Vem är han Lyrics | Genius Lyrics
  5. Pernilla wahlgren pojkvän and roll

Ramazan Kizil har varit med sen klubben startades och har rimligen gjort vad han kunnat för att få klubben dit där den är idag, dags för lite fräscha idéer, alla har ett bäst-före-datum, hans är passerat, konstaterar vår Anno-reporter. – Annars kan man säga att hela den här historien belyser de risker som finns med att ta in stora externa finansiärer i en förening som automatiskt kommer att ställa krav på det ena eller andra. I Dalkurd fick han föreningen att flytta (även om många andra också ville), han fick dem att byta färg på tröjorna och nu när han upptäckt hur klubben fungerade ställde han krav på inflytande över organisationen, säkert rimliga synpunkter i sig men det blir svårt när kraven kommer från en extern finansiär, det är då man hamnar i de här situationerna. Vi har sett liknande saker i Hammarby och IFK Göteborg. Ska man ge sig in i den leken måste man veta vad man gör, det hade Dalkurd ingen aning om, man såg bara pengarna, nu vet man bättre. Har vi sett slutet på den här historien?

Malung-Sälens kommun Rondell fick stängas av efter singelolycka på E16 – förare förd till sjukhus En person har fått föras till sjukhus efter en singelolycka vid en rondell längs E16 i Malung på... Sensommarfjällen lockar besökare – rekordsiffror vid Njupeskär Turistsäsongen är långt ifrån över i Dalafjällen. När vädret är som bäst och färgerna som... Tjuv smög in i garaget medan familjen sov – förstörde bilen: "Finns inga hämningar" Mathias Jansson parkerade bilen på uppfarten i Grangärde som vanligt på kvällen. På morgonen var... Kassaskåp stals vid inbrott i lägenhet: "Har brutit upp låskolven" Ett inbrott skedde på lördagen i en lägenhet på Tjärna Ängar i Borlänge. Husvagn och tre bilar i krock på E45: "Knappt någonting kvar av husvagnen" Det har inträffat en olycka med tre personbilar och en husvagn i Kättbo längs E45 på lördag... SMHI varnar för starka vindar i länet – flera nedfallna träd på vägarna SMHI varnar för mycket hårda vindbyar runt om i länet under lördag eftermiddag och kväll Efter granskningen – kommunalrådet besökte entreprenören: "Han är förtvivlad" Kommunalråden Håge Persson (M) och Leif Pettersson (S) begärde i förra veckan ett möte med AEB:s...

  1. John holm kägelbanan
  2. Tv 4 idag
  3. Yrsel illamående huvudvärk
  4. Slitstål till schaktblad
  5. Systembolaget stockholm
September 5, 2021
fluor-i-tandkräm